Haussa sisältöosaaja vakituiseen työhön!

Oletko av-tuotannon ammattilainen, jonka oikea intohimo on tuotekehitys? Vai oletko käsikirjoittaja, joka haluat konseptoinnin lisäksi koordinoida? Tai markkinoinnin sisältöosaaja, joka palat halusta hypätä fiktion ja dokumentaarisen sisällön maailmaan? Haemme Take Two Studiosilla sisältöjen kehitystiimiimme kehityspäällikköä, joka pitää huolen, että mahdollisimman moni idea pääsee kauttamme tuotantoon. 

Take Two Studios rakentaa liiketoiminnallisesti vahvaa, laadullisesti kunnianhimoista ja kansainvälisillä markkinoilla menestyvää tuotantoyhtiötä. Panostamme monipuolisten sisältöjen kehittelyyn, erityisesti korkealuokkaisiin draama- ja dokumenttisarjoihin, elokuviin sekä podcasteihin

 

Mitä odotamme?

Kehityspäällikkö toimii sisältökehityksemme ytimessä. Olet idearikas ja luova ja kykenet useiden samanaikaisten projektien hallintaan. Koordinoit kehiteltävien projektien työvaiheita ja osallistut niihin omalla osaamisellasi. Rooli muotoutuu tekijänsä myötä, mutta tässä listattuna muutamia työnkuvaan kuuluvia tehtäviä:

  • Kehittelyssä olevien projektien hallinta 
  • Sisältökehitys (mm. konseptointi ja yhteydenpito talentteihin)
  • Esittely- ja myyntimateriaalien suunnittelu ja tuotannon koordinointi 
  • Projektien myyntityön koordinointi ja siihen osallistuminen

Haemme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Esimiehesi ja lähin työparisi on Take Two Studiosin luova johtaja Eero Hietala. 

 

Tehtävien hoito edellyttää:

  • Luovaa ajattelua ja näkemystä
  • Kokemusta erilaisista tuotannoista ja projekteista
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kiitettävää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi
  • Markkinointiosaamista

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kehityspäällikölle näköalapaikan av-alan sisältökehityksen ytimeen. Meillä pääset mukaan useisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, joiden tie ideasta tuotantoon on usein täynnä värikkäitä vaiheita: onnistumisia, pettymyksiä, yllätyksiä ja paljon tekemisen riemua. 

Teemme parhaamme, että työ olisi tekijälleen mieluisa ja kehittäisi häntä osaajana. Toimimme yhdessä ja tiiminä. Utelias luovuus, luotettavuus, avoimuus, kasvu, suvaitsevaisuus ja ilo ovat tärkeitä arvojamme. 

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse
Luova johtaja / Eero Hietala / 050 368 2818 / eero@taketwo.fi 

Hakemukset palkkatoiveineen pe 3.6. mennessä
COO/ Sara Norberg / sara@taketwo.fi